Банкеръ Daily

Новини

Нарушеното водоподаване към „Врана ” ЕАД не се дължи на авария на територията на дружеството

Изпълнителният директор на „Врана” ЕАД Красимира Савова информира, че причина за нарушеното подаване на питейна вода е авария в тръбопровода, снабдяващ дружеството и прилежащите му терени. След подаден сигнал и извършен оглед от „Софийска вода” АД категорично се установи, че аварията не е на територията на фирмата. Водопроводът е разположен и преминава през територията на “Парк-музей Врана”. Водоподаването на питейна вода от „Софийска вода” АД към имота не е спряно. Вследствие на възникналата авария се е получил спад в налягането, в резултат, на което е и нарушеното водоподаване. От дружеството посочват, че създалата се ситуация не се дължи на търговски спор или на изострени взаимоотношения със „Софийска вода” АД.
На територия на дружеството са разположени 2 жилищни блока, в които, при лоши битови условия, постоянно живеят около 200 човека. На територията на дружеството има и около 25 фирми нематели на стопански обекти и складове, но най-сериозно е засегната и затруднена основната дейност на Дружеството, свързана с отглеждането на животни в стопанството.
От дружеството уверяват, че са предприети необходимите мерки, както и, че ще съдействат за решаването на проблема в най-кратки срокове.

Facebook logo
Бъдете с нас и във