Банкеръ Daily

Новини

Най-одобряван лидер на парламентарна група е Станишев

Сергей Станишев е най-одобряваният лидер на парламентарна група с 28 на сто от гласовете на анкетираните в проучване на Националния център за изучаване на общественото мнение, проведено между 1 и 7 ноември. В сравнение със септември, неодобрението към него намалява с около 2 на сто. Към момента Станишев се ползва от доверието на 83% от социалистите.


Българите оценяват положително избора на лидера на БСП за президент на ПЕС, като поставят акцент върху значимостта на този избор за самия Сергей Станишев. Симпатизантите на БСП не само оценяват по-високо постигнатото, но и придават по-широк смисъл на събитието, като не крият очакванията си то да допринесе за по-добър публичен образ на страната ни, както и за по-добро представяне на левицата на предстоящите парламентарни избори.


Лидерът на bdquo;Атакаrdquo; Волен Сидеров остава един от политиците с най-висока подкрепа сред своите избиратели - сред 92% от тях.


За последния месец с по 2% се свива одобрението за работата на Красимир Велчев, председател на Парламентарната група на ГЕРБ и на Иван Костов, съпредседател на bdquo;Синята коалицияrdquo;. Одобрението към Мартин Димитров се повишава минимално ndash; с 1 на сто.

Facebook logo
Бъдете с нас и във