Банкеръ Daily

Новини

НАГРАЖДАВАТ УНИКРЕДИТ БУЛБАНК ВЪВ ВАШИНГТОН

УниКредит Булбанк ще получи наградата Най-добра банка в България през 2007 г. на финансовото издание Global Finance Вашингтон. Официалната церемония ще бъде на 22 октомври. Тя се провежда по време на годишната среща на Световната банка.
Списанието избира най-добрите банки в държавите от Централна и Източна Европа на базата на критерии, които включват ръст на активите, стратегически отношения, реализиране на печалби, обслужване на клиенти, конкурентни цени и иновативност на продуктите
УниКредит Груп и банките и в Централна и Източна Европа имат повече от 250 награди като признание за постиженията във всяка от страните от региона. Euromoney и The Banker многократно са определяли групата за Най-добра банка и Банка на годината. В България УниКредит в момента е Най-добра банка според Euromoney, както и Най-добър попечител (custodian) според Global Custodian. Всички дъщерни банки от групата са получавали награди в областта на попечителските услуги, търговското финансиране, проектното финансиране и др.
В края на ноември ще станат известни и резултатите от класацията по страни и на международното издание The Banker.

Facebook logo
Бъдете с нас и във