Банкеръ Daily

Новини

Над 90 конкурсни материала влизат в надпреварата във втория M-Tel Media Masters

Повече от 90 материала на журналисти от 34 национални и регионални медии ще се състезават за наградите M-Tel Media Masters, които ще бъдат връчени на церемония в края на април 2011 година.
До 20 март, когато изтече срокът за участие, организацията-партньор на М-Тел за журналистическата надпревара – Център за развитие на медиите, прие кандидатурите на 63-ма автори, които ще спорят в трите състезателни категории.
Най-много журналистически материали са изпратили участниците в категория „Печатни медии” – 48. Голяма е конкуренцията и в категория „Електронни медии”, където най-добрият материал ще бъде определен между 24 журналистически творби. В новата конкурсна категория „Информационни агенции и нови медии“ се надпреварват 19 материала.
Конкурсните материали ще бъдат оценявани според критериите информативност, обективност, аналитичност, творчески и нестандартен подход към темата. Победителите в трите категории ще бъдат отличени с Голямата награда M-Tel Media Masters. Те ще получат грамота, парична награда в размер на 5 000 лева и таблет. Във всяка от категориите ще бъдат определени по двама подгласници, които ще получат грамота, парична награда от 1 000 лева и таблет.
В предишното издание на конкурса през 2010 година се състезаваха повече от 60 журналистически творби от 26 национални и регионални медии. С голямата награда M-Tel Media Masters бяха отличени Надежда Василева от БНТ и Владимир Владков от сп. “Computerworld” на официална церемония с повече от 450 гости от медийния и рекламния свят.

Facebook logo
Бъдете с нас и във