Банкеръ Daily

Новини

Над 50% са заетите площи в Полиграфия Офис Център

При сериозната конкуренция на 287 хил. кв. м нови и модерни офис сгради в София, над 50% от площите в Полиграфия Офис Център вече са заети, съобщиха от компанията. Комплексът получи разрешение за ползване през декември 2010 година.
Полиграфия Офис Център продължава да изгражда облика си на средище на водещи корпоративни наематели. След лидерите в своя бранш ErnstYoung и GfK, компаниите СААБ и Таймлайн също оцениха предимствата на локацията и техническите характеристики на проекта, коментира Владислав Кайзеров, мениджър Офис площи във Forton International. Забележителната визия и стил на комплекса в допълнение на непосредствената близост до административния център на столицата го направиха логичния избор и за институции като Главното консулство на Швеция, Шведски търговски съвет и Скандинавската търговска камара, допълва още Кайзеров.
Ексклузивният консултант на проекта Forton International също е един от новите наематели в офис центъра. Компанията е изцяло специализирана в областта на бизнес имотите и е стратегически партньор на международната консултантска компания CushmanWakefield за България, Сърбия, Македония и Косово. Екипът на дружеството планира да се премести в Polygraphia Office Center следващия месец.
Проектът дава възможност да покрием всички съвременни корпоративни критерии за качество и комфорт на офис средата, като по този начин засвидетелстваме и личната си ангажираност и доверие в проекта, обяснява избора на Forton Кайзеров.
На 18 февруари отвори врати и първият търговски обект в бизнес центъра – Пикадили Експрес. Той представлява удобство не само за наемателите в Полиграфия Офис Център, но и за всички живеещи и работещи в района, в който към момента няма подобен търговски обект.
Инвeститор в Полиграфия Офис Център е BLD Офис Парк - компания, джойнт венчър на BLD и Northrige Capital. BLD е част от групата на AG Capital, най-големият холдинг, специализиран в сферата на недвижимите имоти в България.

Facebook logo
Бъдете с нас и във