Банкеръ Daily

Новини

Над 1000 кутии контрабандни цигари са иззети при проверки на търговски обекти в София

Над 1000 кутии контрабандни цигари са иззети при проверки на търговски обекти в София от служители на икономическа полиция и техни колеги от местните районни управления.
След получена оперативна информация служителите на реда извършили претърсване в къща в гр. Драгоман, собственост на И.М. на 62 години. В една от стаите били открити 250 кутии цигари “Вайсрой”, облепени със сръбски бандерол. В РУП-Сливница било образувано досъдебно производство.
Полицаите претърсили магазин и къща в Божурище, собственост на А.Р. на 37 години, известен на полицията. В двора на къщата били открити 50 кутии цигари от различни марки без бандерол. В РУП-Сливница било образувано досъдебно производство.
Проверяващите проверили и магазин за хранителни стоки в с. Марица, собственост на К.С. на 58 години. Там полицаите се натъкнали на 250 кутии цигари без бандерол и бутилки ракия, облепени с бандерол с изтекъл срок на валидност. Срещу търговеца било образувано досъдебно производство в РУП-Костенец. В хода на разследването полицаите установили, че докато проверяващите инспектирали търговския обект, синът на К.С. – В.С. на 28 години, успял да скрие контрабандни цигари в съседен имот. При обиска на стопанска постройка служителите на реда иззели 500 кутии цигари от различни марки.

Facebook logo
Бъдете с нас и във