Банкеръ Daily

Новини

Националният отбор на България с две тренировки днес в Анталия

Националният отбор на България по футбол днес ще направи две тренировки в Анталия, където в сряда ще играе приятелски мач с Естонияот 21 часа на стадиона на Мардан спорт комплекс в турския курорт.Сутрешното занимание започна в 10.30 часа на малкия стадион в Мардан спорт комплекс, съобщиха от БФС. След края на тренировката селекционерът Лотар Матеус ще говори пред представителите на българските медии. От 17 часа е официалното занимание преди мача и то ще се проведе на големия стадион с трибуни за 7500 зрители.
В деня на срещата, 9 февруари, също е предвидено леко занимание от 11 часа на едно от тренировъчните игрища в комплекса.
Делегацията на отбора от София бе предвождана от президента Борислав Михайлов, придружаван от вицепрезидентите Михаил Касабов и Атанас Фурнаджиев. При прекачването вчера в Истанбул за Анталия към футболистите Станислав Манолев, Цветан Генков и Валентин Илиев се присъединиха селекционерът Лотар Матеус, който кацна от Мюнхен, и играещият в Касъмпаша Николай Димитров. Още вчера в хотел Риксос Лара пък пристигнаха тримата футболисти на Левски Йордан Милиев, Веселин Минев и Владимир Гаджев. Малко след полунощ след близо 10-часово пътуване рано тази сутрин в хотела акостира и капитанът Стилиян Петров. Тримата играчи на Литекс - Христо Янев, Николай Бодуров и Петър Занев, Ивелин Попов от турския Газиантеп, както и играещите в руски клубове на подготовка в Анталия Благой Георгиев и Иван Иванов също посрещнаха делегацията от София.

Facebook logo
Бъдете с нас и във