Банкеръ Daily

Новини

На Стройко 2000 показват най-новите комплексни решения за сигурността на дома и офиса


За да докаже качеството и сигурността на своите продукти, Солид 55 организира уникален експеримент, провеждан за първи път в България - разбиване на блиндирана врата, която притежава сертификат за 4-ти клас на взломоустойчивост. Демонстрацията ще се проведе в деня на откриването на най-голямото търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане в България - Стройко 2000 – 23 март.
Класът на взломоустойчивост на една врата се определя чрез изпитание за съпротивление на ръчно нападение, симулиращо действително нападение. Тестът се предхожда от предварителни изпитания, които имат за цел да проверят изделието, в търсене на онези точки, които са били отчетени като най-слаби. Врати от 4-ти клас на взломоустойчивост се използват основно за входове на жилищни и офис сгради с повишена степен на риск. В демонстрацията, която ще се проведе, участниците ще могат да използват освен собствената си сила, също и триони, чукове, брадва, длета и преносими бормашини на батерия.
На изложението ще бъдат показани най–новите комплексни решения на Солид 55, последните разработки в областта на сигурността и уникални дизайнерски предложения за интериора. Място на двата щанда ще заемат промоционалните и най–предпочитани модели врати - както за бита, така и за индустрията.
На изложението ще бъдат представени нови предложения за интериорни врати и врати за обща употреба за дома и офиса. Нашите специалисти по сигурност и интериорни решения ще бъдат на разположение на посетителите с експертно мнение и ще препоръчат идеалната врата според всички изисквания на клиента. Това е и основата на философията на нашата компания, чрез която вече 20 години успяваме да задоволим дори и най-претенциозния вкус, обяснява Христофор Христов, мениджър на Солид 55.
Фирмата производител отново участва с два щанда. Всички нейни продукти са със сертификат за Европейско съответствие (СЕ), което е гаранция, че са съобразени с общите предписания за безопасност, посочени в директивите на Европейския съюз.
В началото на годината компанията откри за своите клиенти първият по рода си Мол за врати Солид 55. Върху площ над 1 000 кв. м са събрани на едно място над петдесет модела врати. Молът за врати е най-големият шоурум за този вид продукти в страната и предлага ниски цени и атрактивни промоции. За пълното удобство на посетителите е предвиден безплатен паркинг непосредствено до сградата.
Солид 55 е българска компания, която вече двадесет години оперира на българския пазар, представяйки високотехнологични, висококачествени и конкурентноспособни продукти, които изцяло задоволяват желанията и потребностите на клиента. В продуктовото портфолио се включват блиндирани, интериорни, интелигентни, гаражни и промишлени врати и врати за общ вход. Предлаганият богат асортимент от дизайнерски решения е съобразен винаги с уникалността на изискванията на клиентите. Основен приоритет на фирмата е развитата система за сигурност и стабилност на продуктите, както и механично и електронно управление на заключването. Солид 55 е съосновател и пълноправен член на Асоциация Български врати и прозорци и притежава Българско техническо одобрение (БТО) за годността за влагане на продуктите в строителството.
Фирмата притежава съвременен производствено-административен комплекс SOLID на обща площ 4 800 кв. м, както и новопостроената производствена база, разположена в Елин Пелин, която е оборудвана с най-модерните машини и технологии. С площ от 14 хил. кв. м това е най-големият завод за производство на врати на Балканския полуостров. Освен Мола за врати, фирмата разполага с развита дилърска мрежа в цялата страна с над петдесет точки на продажба, има собствени изложбени центрове в София, както и представители в Сърбия, Гърция и Словения.

Facebook logo
Бъдете с нас и във