Банкеръ Daily

Новини

НА 29 НОЕМВРИ ПРИСЪЖДАТ НАГРАДИТЕ ЗА БИЗНЕС ЛИДЕРИ

На 29 ноември 2007г. Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) ще раздаде за пети път своите Годишни награди за социално отговорен бизнес. Възможност да бъдат номинирани за престижното отличие имат не само членовете на Форума, а и всички останали компании и организации в България, които развиват социална дейност. Проектите ще се състезават в категориите- Инвеститор в човешкия капитал, Инвеститор в обществото, Инвеститор в образованието и Инвеститор в околната среда и Маркетинг свързан с кауза.
Тази година председател на журито ще бъде Флориан Фихтъл, Постоянен представител на Световната банка за България, а за членове са поканени Божидар Божинов - Председател на БТТП, Божидар Данев - Председател на БСК, Борислав Борисов - Ректор на УНСС, Борислав Боянов - Президент на Американска търговска камара в България, проф. Боян Биолчев - Ректор на Софийски университет Св. Климент Охридски, Васил Велев - Председател на УС на Асоциацията на индустриалния капитал и др.
Българският форум на бизнес лидерите е първата бизнес организация в Източна Европа, която учредява свои собствени награди за бизнес етика. Със статуетки от миналогодишното издание на наградите си тръгнаха БНП Париба - Инвеститор в обществото, Кока-Кола Хеленик ботлинг къмпани - Инвеститор в околната среда, Джоб Тайгър - Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд, Хюлет Пакард - Инвеститор в знанието и АстраЗенека - Маркетинг свързан с каузата. Актавис България грабна специалната награда 'ЕНГЕЙДЖ' на Международния форум на бизнес лидерите на Принца на Уелс за успешното ангажиране на всички служители в осъществяване на активната социална политика на фирмата.
От 2004 г. Българският форум на бизнес лидерите бе отличен и като национален координатор на Бизнес наградите за околна среда на Европейската комисия. В това си качество, Форумът има правото да номинира компании или организации от България, спечелили в категорията Инвеститор в околната среда, за едно от най-престижните бизнес отличия в Европа. Форумът има правото да избере и представителя на България в журито за Европейските награди.

Facebook logo
Бъдете с нас и във