Банкеръ Daily

Новини

На 24 и 25 октомври Бургас ще е домакин на кръг от Националния шампионат по автомобилизъм

На 24 и 25 октомври Бургас бъде домакин на кръг от Националния шампионат по автомобилизъм. Трасето ще бъде по пътя Варна - Бургас - Малко Търново. Организатори са Община Бургас, АСК Вромос Рейсинг и Българската федерация по автомобилизъм.
Мероприятието е включено в спортния календар на общината и се очаква с голям интерес, както от жителите на града, така и от любители на автомобилния спорт от цялата страна. През 2008 година състезанието в Бургас събра над 15 000 души публика.
Квалификациите ще се проведат в събота. На 25 октомври от 10.45 пред бензиностанция Порт Ойл автомобилната надпревара ще бъде официално открита. Около 15.00 часа е предвидено да започне награждаването на победителите и закриването на турнира.
За безопасността на гражданите са определени 3 точки за сигурност, от които ще могат да наблюдават състезанието: пред бензиностанция Порт Ойл; на моста; при обратния завой на ул. Спортна.
За нуждите на турнира ще бъде забранено движението на пътни превозни средства по ул. Крайезерна и надлез Владимир Павлов на 24 октомври от 11 до 16 часа и на 25 октомври от 10 до 15 часа.

Facebook logo
Бъдете с нас и във