Банкеръ Daily

Новини

Мотофреза, моторна резачка и храсторез са наградите за посетители на Международната селскостопанска изложба в Пловдив

Мотофреза, моторна резачка и храсторез са наградите, които ще зарадват посетителите на Международната селскостопанска изложба. Това съобщиха от Международния панаира в Пловдив. Всеки от тях ще получи анкетна карта, която трябва да попълни и да пусне в специална урна. Печелившият талон ще бъде изтеглен в 12 часа на 13 март – последния ден на АГРА 2011, в Международен панаир Пловдив, който е организатор на изложението и осигурява наградите.
Деловият форум ще започне на 9 март, на него се представят фирми и експонати от 24 държави, а деловата програма включва 27 прояви. Тазгодишното издание на изложбата се провежда под патронажа на министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов.
С подкрепата на агроведомството отново се организира конкурс за иновации. В него се състезават 48 продукта на 32 фирми и научни институти.
Министерството ще бъде домакин на заседанието на Българо-германската работна група по земеделие, която ще се състои на 11 март в панаира.
За 10 март са планирани регионална младежка среща „Образованието среща бизнеса“ и дискусия за кризата в животновъдството у нас.
Пресконференция по повод откриването на АГРА 2011 ще се състои на 9 март от 10.30 ч в зала „Пресклуб“, Конгресен център на Международен панаир Пловдив.
Официалното откриване на изложбата е от 11.30 часа пред палата 6.

Facebook logo
Бъдете с нас и във