Банкеръ Daily

Новини

МКБ ЮНИОНБАНК С НАЙ-НИСКИ ЛИХВЕНИ ПРОЦЕНТИ НА СТРОЙКО

Най-ниски лихвени проценти и годишни такси по заемите предлага МКБ Юнионбанк на всички посетители на есенното издание за архитектура, строителство и обзавеждане Стройко 2000.
Основен акцент по време на изложението ще бъде ипотечния кредити на банката с промоционална лихва от 6.45%, независимо от процента на самоучастие на клиента. Годишният процент на разходите е само 6.70%. Освен това таксата за управление за първата година е намалена с 50%. За останалия период такса за управление няма да бъде начислявана. Безплатни са застраховките Живот и Имущество. Като бонус клиентите ще получават кредитна карта с лимит до 5000 лв. и безплатно интернет банкиране.
Един процент отстъпка от лихвата по потребителските заеми получават още всички посетители на Стройко 2000 от МКБ Юнионбанк. Годишният лихвен процент е свален на 11.24%. Банката няма да начислява и такса за разглеждане на документи по време на изложението.
Специално за изложението, банката ще издава кредитни карти Visa Classic и Visa GOLD при преференциална такса, платима едва в края на първата година. Лихвата по Visa GOLD е 9.99%. С активиране на картата се получава и безплатен застрахователен пакет Пътуване в чужбина.
На щанда на кредитната институция, банкови експерти ще консултират за предлаганите продукти и услуги, както и ще могат да бъдат намерени всички необходими документи за получаване заем или карта.
Като част от германската банкова група Байерн ЛБ, МКБ Юнионбанк е представител на немската финансова система. Европейската банка за възстановяване и развитие притежава 6%, а частните акционери, основатели на кредитната институция - 34%. Активите на МКБ Юнионбанк достигат 800 млн.лв., а отпуснатите кредити са за над 570 млн.лв., което е ръст от 65% на годишна база. Привлечените средства са повече от 620 млн.лв. като се увеличават с над 50 на сто.

Facebook logo
Бъдете с нас и във