Банкеръ Daily

Новини

МКБ ЮНИОНБАНК ПУСКА VISA GOLD

МКБ Юнионбанк пуска кредитна карта Visa GOLD с конкурентна лихва от 9.99%, с лимит до 20 000 лв. за граждани и 50 000 лв. за фирми. Картата е предназначена както за физически лица, така и за фирми. Лихвата се начислява след изтичане на гратисния период от 45 дни. Годишната такса е 24 евро.
Всички клиенти на банката, които са одобрени за кредит Бизнес Пулс (за оборотни нужди) или инвестиционният заем Развитие, получават в допълнение кредитна карта Visa GOLD с предварително одобрен лимит. Това важи и за клиентите, ползващи и редовно обслужващи ипотечен или потребителски кредит от банката.
За нотариуси, адвокати, съдии, лекари и стоматолози банката предлага възможност за издаване на кредитна карта с лимит до 40% от нетните им годишни доходи, макс. 20 хиляди лева.
Погасяването на задълженията по Visa GOLD по желание на клиента става по два начина: частично или пълно. В първия случай клиентът погасява само част от ползваните средства, но минимум 20 лв. на месец. Пълното погасяване става като се изплати целия ползван ресурс. МКБ Юнионбанк е единствената банка, която предлага на клиента да избере най-удобната за него комбинация от дата на извлечение/дата на погасяване. В допълнение той получава безплатно месечно извлечение по картата си на посочен от него е-мейл.
С цел по-голяма сигурност, при всяка направена транзакция, картодържателят получава до секунди SMS, който съдържа мястото на покупката, както и точна сума. Всеки притежател на Visa GOLD получава безплатна туристическа застраховка. Тя се активира с първата транзакция, извършена в чужбина. Такава може да бъде купуване на кафе, плащане на билет за самолет, на хотел или наемане на кола.
Като част от германската банкова група Байерн ЛБ, МКБ Юнионбанк е представител на немската финансова система. Европейската банка за възстановяване и развитие притежава 6%, а частните акционери, основатели на кредитната институция - 34%. Активите на МКБ Юнионбанк надхвърлиха 700 млн.лв., а отпуснатите кредити са за над 430 млн.лв., което е ръст от 45% на годишна база. Привлечените средства са повече от 610 млн.лв.

Facebook logo
Бъдете с нас и във