Банкеръ Daily

Новини

МКБ Юнионбанк налива големи лихви по време на Депозитфест 2010

МКБ Юнионбанк предлага от днес на всички свои клиенти новият си продукт - Депозитфест с едни от най-атрактивните лихви на пазара. Той е специално разработен по случай 200 годишният юбилей на най-масовия празник в света – Октоберфест, който започна на 18 септември.
„Като представител на немската банкова система за нас е удоволствие да пренесем част от духа на Октоберфест у нас. Заедно с това Депозитфест предлага на нашите клиенти и най-справедливите лихви към настоящия момент”, коментира Мария Илиева, главен изпълнителен директор на МКБ Юнионбанк.
Депозитфест може да се открива във всички най-използвани у нас валути. За спестявания в български левове лихвата е 7%, за евро е 5.75%, а за щатски долари достига до 4%.
Клиентът сам избира кога и как да му бъде изплатена лихвата – авансово, на специално от него избрана дата или на падеж. Тя може да бъде изплатена в брой, по карта или преведена по сметка. Срокът на Депозитфест е шест месеца. Допуска се довнасяне на допълнителни суми по всяко време, без ограничения за броя на вноските и размера на внасяните средства.
Минималната сума за откриване на Депозитфест е 150 лева или евро. Клиент, който внесе поне 1000 лв. или евро, участва в специална игра „Всеки печели”. Голямата награда е Официалната колекционерска халба от 1 литър „200 години Октоберфест 2010”. Няколко стотици ръчно изработени халби, всяка подписана от дизайнерката Натали Фумели, очакват своите щастливи притежатели. Който не успее да изтрие скреч-карта с печалба „Халба” получава не по-малко атрактивна награда – сладките баварски мечета на МКБ Юнионбанк.

Facebook logo
Бъдете с нас и във