Банкеръ Daily

Новини

Министър Нона Караджова ще открие Втората годишна конференция Инфраструктура и услуги във водния сектор

Министърът на околната среда и водите Нона Караджова ще открие Втората годишна конференция Инфраструктура и услуги във водния сектор, организирана от Юкономикс - център за знания по инфраструктура и енергетика, публични и комунални услуги и с медийната подкрепа на списание Ютилитис. Информацията е от пресцентъра на министерството.
Събитието е на 10 февруари (четвъртък) от 9 часа, в Центъра за образование и култура Илиев, Американски университет в България, в София, ул. Университетски парк №1, (до зала Христо Ботев).
Форумът има за цел да срещне представители на заинтересованите страни в областта на инфраструктурата и услугите във водния сектор. Акцентите са регулации в устойчивото развитие на водния сектор и в частност ВиК отрасъла, ефективност и поддръжка на ВиК мрежата, финансиране и инвестиции.
Освен представители на Министерство на околната среда и водите, участие ще вземат Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Държавната комисия за енергийно и водно регулиране, Българска асоциация по водите, мениджъри и експерти от ВиК компании, директори и експерти от държавни институции, специалисти от инженерингови дружества, ютилити контрактори, консултанти и специалисти на свободна практика, експерти с професионален интерес в областта на водния сектор.
Конференцията се провежда със съдействието на генералния спонсор АББ България, официалните партньори Хавле Арматурен, Шнайдер Електрик България, Ес Ай Ви.БГ, партньорите Райкомерс Конструкшън и Сименс и с подкрепата на Българска асоциация на водите, Институт за икономически изследвания при БАН, Българска асоциация за безизкопни технологии.

Facebook logo
Бъдете с нас и във