Банкеръ Daily

Новини

Министър Цветков ще предложи на ректорите да бъдат отворени пощенски клонове в университетитеМинистърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков преряза лентата на нова пощенска станция в Студентски град. По време на откриването министърът обяви, че ще предложи на ректорите да бъдат отворени пощенски клонове в университетите, съобщиха от пресцентъра на министерството.
Идеята е студентите и преподавателите да разполагат с удобна възможност да пращат писма и колети, да плащат сметките си за ток, телефон, интернет и кабелна телевизия, ще могат да получават пощенски записи и да изпращат пари. Допълнителното предимство е, че някои от комисионните за ползване на услуги са най-ниски в Български пощи като например таксата за издаване на документи за самоличност, добави министърът.
С открития днес пощенски клон за първи път в Студентски град, Български пощи ще имат модерно и достъпно помещение, където студентите, преподавателите и жителите на квартала ще могат да ползват разнообразни услуги.
По време на откриването министър Цветков поздрави всички пощенски служители в страната със Световния ден на пощата - 9 октомври.

Facebook logo
Бъдете с нас и във