Банкеръ Daily

Новини

Министерството на икономиката стартира мащабна комуникационна кампания за насърчаване на вътрешния туризъм

Министерството на икономиката, енергетиката и туризма стартира мащабна информационна кампания за насърчаване на вътрешния туризъм в България. Тя има за цел да повиши интереса на българския потребител към специализираните видове туризъм у нас, както и да разпространява пазарна информация за предлаганите продукти и услуги. Проектът се финансира по Оперативна програма „Регионално развитие.
Кампанията ще бъде представена на 19 октомври от 10.30 до 13 часа в Националния Пресклуб на БТА. В пресконференцията ще вземат участие членове на екипа на проекта и изпълнителите на комуникационната кампания.
За участие в дискусията са поканени представители на неправителствени организации в сферата на туризма, туроператори и туристически агенти, кметове на населени места с активна туристическа дейност, преподаватели и ръководители на катедри във висшите училища от цялата страна.
Събитието е част от инициативите на МИЕТ в подкрепа на ефективния национален маркетинг на туристическия продукт и подобряване на информационното обслужване в сектора, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие и републиканския бюджет.

Facebook logo
Бъдете с нас и във