Банкеръ Daily

Новини

Министерство на земеделието и храните провежда Ден на отворените врати

На 11 май в Министерството на земеделието и храните ще се проведе Ден на отворените врати. Събитието ще се открие от министър Мирослав Найденов от 10:30 часа, в централното фоайе на ведомството.
Денят на отворените врати се организира като част от проекта „Добро управление, ефективност и прозрачност в Министерството на земеделието и храните”, одобрен за финансиране по Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.
От 10.30 до 17 часа в централното фоайе на министерството представители на министерството ще отговарят на въпросите на гражданите. На разположение през целия ден ще бъдат експерти от дирекции: „Административно обслужване и информационно-комуникационни технологии”, „Връзки с обществеността и протокол”, Главна дирекция „Земеделие, гори и поземлени отношения”, „Директни плащания и пазарна подкрепа”, „Държавни помощи и регулации”, „Развитие на селските райони”, „Растениевъдство” и „Животновъдство”.
Проектът предвижда провеждането на Ден на отворените врати през месец май и в шест областни дирекции „Земеделие” – Пловдив, Монтана, Ямбол, Бургас, Велико Търново и Силистра. Подробна информация за датите и часовете на провеждането им ще бъде публикувана на сайта на Министерството на земеделието: www.mzh.government.bg

Facebook logo
Бъдете с нас и във