Банкеръ Daily

Новини

Михаил Миков: Основанията за този вот са за всичко сторено от правителство през последните 2 години

Утре ще гласуваме третият вот на недоверие и независимо от математическите сметки – основанията за този вот са за всичко сторено от това правителство през последните две години. Това заяви депутатът от Коалиция за България Михаил Миков по време на дебатите за вота на недоверие към кабинета Борисов. Ние от Коалиция за България ще участваме активно, защото това правителство се провали в най-силно обещавания си приоритет – борбата с престъпността, категоричен бе Миков.
Липсата на реални резултати в борбата с организираната престъпност трудно може да бъде компенсирана. Две години бяха пропилени във война с миналото, две години бяха пропилени със самовлюбения пиар на премиера, посочи Михаил Миков.
„Заблудата, която дълго време се насажда, че ние сме изпълнили техническите критерии, ако вие прегледате решенията на Министерски съвет ще видите, че милиони се дават за неизпълнените технически мерки по Шенген. Повечето от тези мерки са заложени към края на годината - 20 млн. лв. от българския данъкоплатец, заяви депутатът от Коалиция за България

Facebook logo
Бъдете с нас и във