Банкеръ Daily

Новини

Microsoft Office 2003 и на български език

Майкрософт България (Microsoft Bulgaria) официално представи българската версия на Майкрософт Офис 2003 (Microsoft Office 2003) в сряда (18 февруари). Пакетът от бизнес програми включва преведени на български език Word (текстообработваща програма), Excel (за създаване на електронни таблици и анализи на данни), Outlook (електронна поща) и PowerPoint (програма за презентации). Българската версия на Office 2003 съдържа още проверка на правописа, помощна информация, както и образци на документи, таблици, презентации писма и други. Продуктът е съвместим и със по-стари версии на програмата.
За улеснение на клиентите компанията въвежда и безплатен зелен телефон за информация и техническа поддръжка. На номер 0800-15555 потребителите в цялата страна могат да се обаждат безплатно да получат техническа поддръжка, свързана с инсталиране, настройване и използване на приложения, операционни системи и други.
Освен българската версия на бизнес пакета Майкрософт България представи и система за управление на предприятия - Майкрософт Навижън (Microsoft Navision).

Facebook logo
Бъдете с нас и във