Банкеръ Daily

Новини

МИЧНО СПАСОВ ПОТВЪРДИ, ЧЕ ОТ ДАНС СА РАЗРАБОТВАЛИ НЕГОВ КОЛЕГА

Колега, с когото работим в парламента, но не депутат и не от НДСВ, е бил разработван от ДАНС за контакти с чужд шпионин. Това заяви пред БНТ председателят на вътрешната комисия в парламента Минчо Спасов. Минчо Спасов отрече казаното снощи от заместника му във вътрешната комисия Борислав Българинов, че ДАНС е разработвала за връзки с чужд шпионин депутат от НДСВ.
Човек, който работи с парламента, но не е от средите на НДСВ – служител на администрацията на НС – не бих могъл да ви кажа нещо повече, защото преписката е висяща ... неговите контакти с мен са чисто служебни и много редки, каза Спасов.
Председателят на вътрешната комисия потвърди, че са засечени разговори на говорителя на ДАНС Зоя Димитрова извън агенцията, доста често с Татяна Дончева.
Предполагам, че това е едно от направленията, по които Вътрешна сигурност е разследвала ДАНС. Но пак казвам, че не може да се установи какво точно е текло по този канал, защото на г-жа Димитрова това й е работата да си контактува и с медиите, заяви Спасов.
За следата Румен Овчаров в разследването за изтичане на класифицирана информация от ДАНС е установено, че е “ялова”, каза още Минчо Спасов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във