Банкеръ Daily

Новини

МДААР ОТВАРЯ ОФЕРТИТЕ ПО ЧЕТИРИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ

Утре, 11 декември, в заседателната зала на Министерството на държавната администрация и административната реформа (ул. „Аксаков” 1) ще бъдат отворени офертите на участниците в четири обществени поръчки, съобщиха от пресцентъра на министерството.
В 9.30 часа ще бъдат отворени офертите по обществената поръчка с предмет „Доставка, инсталиране, предоставяне право на ползване, актуализация и поддръжка на справочна информационна система за нуждите на държавната администрация”.
В 10.30 часа ще бъдат отворени офертите по обществената поръчка с предмет „Доставка и изграждане на интегрирана система за управление и контрол на хотелска и ресторантска дейност”.
В 11.30 часа ще бъдат отворени офертите по процедурата за избор на изпълнител на рамково споразумение за доставка на лицензиран софтуер на „Майкрософт” за персонални компютри и сървърни системи.
В 12.30 часа ще бъдат отворени офертите по обществената поръчка с предмет „Доставка на офис и хотелско оборудване за нуждите на МДААР и почивните, лечебно-възстановителните бази, комплекси и стопанства, управлявани от МДААР”.

Facebook logo
Бъдете с нас и във