Банкеръ Daily

Новини

Масови оставки в структурите на СДС в страната

Масови оставки са на път да залеят структурите на СДС в страната, след като вчера ръководството на партията реши да изключи депутатите Димо Гяуров, Мартин Димитров и Ваньо Шарков, а по-късно евродепутатът Надежда Нейнски сама напусна партията.


Първи за оставки заговори една от най-големите структури на СДС в страната ndash; тази в Свищов. bdquo;Нито един седесар от града няма да подкрепи, дори и с мълчанието си, поведението на това ръководствоldquo;. Това заяви Емил Димитров, който е общински председател на сините в града.


Всички членовете на общинските структури на СДС в област Велико Търново, които са около 500, единодушно изразяват несъгласие и разочарование от действията и решенията на националното ръковство. Това посочва от своя страна областният лидер на партия в старата столица Мирослав Трифонов. СДС винаги е била символ на свободната воля, достойнството и самочувствието на гражданите и никой истински седесар не би приел подобно поведение за демократично, каза още Трифонов. Решението колко души от Велико Търново ще напуснат сините редици ще стане ясно в понеделник.


Стурктурите на СДС в Пловдив засега нямали намерение да подават масови оставки. Категорично зад действията на лидера Емил Кабаиванов застават от СДС ndash; Разград. В този регион силно влияние има членът на ръководството Румен Христов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във