Банкеръ Daily

Новини

Малкият и среден бизнес спестява до 40% от разходите за банкови услуги с нова програми за разплащания от Райфайзенбанк

nbsp;


Райфайзенбанк предлага нови пакетни програми за малки и средни предприятия, с които фирмите могат да спестят до 40% от разходите си за банкови услуги. С Инициатива+ и Базова програма, фирмите имат възможността да ползва преференциални условия за банкови услуги, включени в избрания пакет - поддръжка на сметка, преводи и касови операции при по-изгодни условия.


Пакетните програми са разработени така, че да предоставят удобство в ежедневния малкия и среден бизнес. Те включват отстъпки от стандартните цени за банкови услуги; определен брой междубанкови разплащания в лева без такса; безплатно откриване и поддръжка на сметка за срока на пакета; фирмена дебитна карта Маестро - без такса за поддръжка за една година, както и преференциални условия при касови операции. При заплащане на таксата на пакетната програма за 1 година или инсталиране на ПОС терминал, малките и средни фирми получават допълнително 1 месец безплатно ползване на избраната от тях пакетна програма.


В допълнение на това, при покупката на пакет Инициатива+ клиентите получават отстъпка в размер на 15% от таксата за кандидатстване за кредит за малкия и среден бизнес до 250 000 евро, а при инсталиране на ПОС терминал получават отстъпки от дължимите такси за обработка на приетите през първите 6 месеца разплащания с карти Maestro/Visa/MasterCard.


Пакетните програми се предлагат за левови и еврови сметки, като клиентите, закупили подобна програма, не дължат такси за неограничен брой вътрешнобанкови преводи по електронен път.

Facebook logo
Бъдете с нас и във