Банкеръ Daily

Новини

LG пуска на пазара Mini телефон с две награди за дизайн

Малко след като спечели две от най-престижните световни награди за продуктов дизайн на International Forum Design (iF) и Red Dot, LG Mini GD880 вече е и на пазара у нас. Така българските потребители могат да се сдобият с телефон, който комбинира дизайн на стилен аксесоар и функционалност на смартфон.
Двойният победител е компактен изцяло сензорен телефон и е най-малкият модел с 3.2-инчов full-touch дисплей в света. Той тежи 99 грама и без проблем може да се побере и в най-малката дамска чанта или в джоба на мъжка риза. Липсата на бутони и черното темперирано стъкло на екрана правят Mini много елегантен, а металните акценти на корпуса му придават ярка индивидуалност.
LG Mini разполага с всички функционалности, характерни за модерните в момента смартфони с батерия, която издържа до 330 часа в режим на готовност. Новата разработка на LG Phantom Browser прави сърфирането в интернет много по-лесно. Браузърът е не само бърз, но и съобразен с всички мултимедийни изисквания на съвременните уебсайтове като поддържа HTML5, JavaScript и Flash. С разширената софтуерна памет се улеснява мултитаскингът, като може да отворите до 10 уебсайта едновременно. LG Mini включва и допълнителни приложения за достъп до социални мрежи, с което връзката с приятелите ви е винаги възможна.
Благодарение на функцията LG Air Sync синхронизацията между телефона и компютъра е подобрена по три начина. С LG History Sync се прехвърлят последните 20 посетени сайта, като по този начин потребителят може да продължи сърфирането в интернет оттам, където е прекъснал сесията си. PIM Sync синхронизира информация за контактите и записите в календара, а с R-Click прехвърлянето на снимки от компютъра на телефона става с едно натискане на мишката.

Facebook logo
Бъдете с нас и във