Банкеръ Daily

Новини

LG представи най-големия и най-тънък OLED телевизор

LG Electronics представя водещата в индустрията потребителска електроника под надслов НАД И ОТВЪД на тазгодишното издание на изложението IFA в Берлин. Хитът в участието на компанията е най-големият и елегантен 55-инчов OLED TV телевизор, проектиран да осигури максимално реалистично зрителско изживяване. На щанда си LG показва още последните продукти от портфолиото си за домашно забавление, включително 84-инчовия UD 3D телевизор; моделите, разработени по технологията CINEMA 3D Smart TV; IPS (In-Plane Switching) мониторите и богатата гама от аудио и видео техника. Компанията демонстрира и разширената с голям брой приложения и 3D съдържание Smart екосистема.


Всяка година на IFA компанията LG представя ново измерение в света на домашното забавление, казва Хавис Куон, президент и изпълнителен директор на LG Eletronics Home Entertainment Company. Тази година не прави изключение, тъй като демонстрираме нова линия усъвършенствани 3D и Smart TV продукти, включително и един от най-очакваните дисплеи от ново поколение - OLED TV.


Посетителите имат възможност да се запознаят с първата 3D видео стена, разработена по технологията FPR 3D, на която разчитат и LG CINEMA 3D Smart TV телевизорите.


Не на последно място LG представя новата версия на революционния Mouse Scanner, който решава проблема със сканирането на документи.


LG Electronics, Inc. е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 хил. души в над 120 представителства по целия свят. Продажбите й са на стойност 54.3 трилиона корейски вона (49 млрд. щ. долара) през 2011-а. LG Electronics се състои от четири бизнес подразделения ndash; Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions.


LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници.


LG Electronics Home Entertainment Company е сред водещите световни производители на телевизори, монитори, бизнес дисплей, системи за домашно кино, персонални компютри и системи за сигурност. Едновременно с мултифункционалните възможности на устройствата, от компанията се фокусират и върху стилния дизайн на продуктите, както и върху въвеждането на технологични иновации, за да подобрят забавлението и изживяването за потребителите. Потребителските продукти на LG включват: CINEMA 3D Smart телевизори, OLED телевизори, IPS монитори, системи за домашно кино, Blu-rayТМ плеъри, мишки-скенери и външни устройства за съхранение на данни.


Бизнес продуктите на LG включват digital signage дисплей, системи за видео конференции и охранителни камери базирани на IP протокол.

Facebook logo
Бъдете с нас и във