Банкеръ Daily

Новини

КУПУВАМЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО БИЛЕТИ ЗА ВЛАКОВЕТЕ КЪМ МОРЕТО

За удобство на клиентите, които предвиждат да пътуват с влак до морските градове Варна или Бургас през летния сезон, „Български държавни железници” ЕАД въвеждат от 1 юли двадесетдневна предварителна продажба на билети, съобщиха от БДЖ. Обичайният срок за предварителната продажба на билети е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да удължава този срок през летните месеци. По този начин „Български държавни железници” ЕАД дават възможност на пътниците да планират своите пътувания, своевременно да направят резервация за седящи места и да закупят билет за предпочитания от тях влак в срок от 20 дни преди самото пътуване.
В ход е и предварителната продажба на места в спалните и кушет вагони в съставите на нощните влакове. Пътниците могат да закупят място в спален или кушет вагон 30 дни преди датата на пътуването.
Клиентите на „Български държавни железници” ЕАД могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси в железопътните гари и бюра в страната. Телефоните за връзка с билетните каси в гарите и бюрата са посочени в сайта на железопътния превозвач (www.bdz.bg).

Facebook logo
Бъдете с нас и във