Банкеръ Daily

Новини

КУНЕВА ЩЕ ПРЕДСТАВИ ПОЛИТИКАТА НА ЕС ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Комисар Меглена Кунева ще представи политиката на ЕС за защита на потребителите при откриването на 97-та среща на Асоциацията на европейските туристически агенции и туроператори, която ще се проведе в София.
Срещата започва от 9 часа в Гранд хотел София.
Извънсъдебното решаване на трансгранични потребителски спорове е темата на семинар, в който Кунева ще участва от 10:00 часа в хотел Света София (ул. Пиротска 18). В семинара, организиран от Европейския потребителски център в България, са поканени да участват представители на държавната администрация и потребителски организации.
Бъдещето на Европа и Лисабонският договор са акцентите на конференцията Пролет за Европа, в която европейският комисар Меглена Кунева ще участва от 14 часа в Народния театър Иван Вазов. Форумът е организиран от френската фондация Робер Шуман и германската фондация Конрад Аденауер.
В 14.15 часа в Народния театър “Иван Вазов” държавният глава Георги Първанов ще присъства на откриването на конференцията.
Представителите на медиите ще имат възможност да зададат въпроси на Комисар Меглена Кунева от 12:30 часа в Информационния център на Европейския съюз (ул. Московска 9).

Facebook logo
Бъдете с нас и във