Банкеръ Weekly

Новини

Кунева се обяви срещу парламентарните номади

Ако видя прехвърчане на депутати от група на група, ще предложа на моите колеги да свалим доверието си и подкрепата си, от подобна парламентарна група. Това заяви лидерът на Движение България на гражданите Меглена Кунева, допускайки, че на следващите избори нейната формация ще мине без проблем 4% бариера и ще участва в 42 -то Народно събрание


Аз не знам как така се случи без споразумение ГЕРБ от правителство уж на малцинството да се снабди с правителство на мнозинството и да го подкрепят наизвестно на каква база най-различни партии. На практика всички партии. Три години една скрита коалиция управлява България, категорична бе Кунева. Тя бе категорична, че ако в представители на нейната парламентарна група се отцепят в следвщато Народно събрание, тя ще бъде безкомпромисна, но така и не стана ясно как ще повлияе на ренегатите.


Кунева заяви, че ще оглави предизборния щаб на България на гражданите за предсрочния вот. Тя посочи, че в листите има много нови лица, които се явяват на избори за първи път. Кунева се обяви за създаване на отделно министерство, което да отговаря за най-бедния Северозападен район. Според нея, ако България на гражданите получи доверието на избирателите и има възможност да сформира собствено правителство, тя ще създаде и Министерство за защита на потребителите.

Facebook logo
Бъдете с нас и във