Банкеръ Daily

Новини

Клиентите на ПроКредит Банк ще могат да участват в зимната рекламна кампания на Visa

От 1 ноември до 31 декември клиентите на ПроКредит Банк, притежатели на дебитни или кредитни карти Visa, ще могат да участват в новата рекламна кампания на Visa. Право на участие имат всички картодържатели, които са извършили плащане на ПОС терминал при търговец в България или в български интернет сайтове.
Всеки ден в рамките на кампанията на лотариен принцип ще бъдат избирани 10 печеливши номера на транзакции, които ще получат награда от 100 лв. Наградата ще бъде превеждана по картовата сметка на печелившата транзакция. Титулярът на сметката ще бъде уведомен чрез обаждане от телефонния център на ПроКредит Банк, и официално поздравително писмо.
В края на всеки месец от кампанията измежду всички постъпили транзакции през съответния месец ще бъде изтеглена по една голяма награда – екскурзия до екзотична дестинация.
Няма ограничения в броя на участията – колкото повече използвате Вашите карти Visa, толкова по-голям е шансът Ви да спечелите.
Притежателите на карти VISA Electron, издадени от ПроКредит Банк, не заплащат такси при плащане на ПОС терминал в страната и чужбина.
Всички карти VISA, издавани от банката, са с чип, което ги прави по-сигурни и защитава клиентите от злоупотреба при ползването на картата. Чипът кодира данните и предпазва от непозволен достъп.
За допълнителната сигурност на клиентите се предлага също услугата „SMS известяване при транзакции с карти. Получаването на SMS на мобилния телефон осигурява допълнително спокойствие и сигурност за ползването на средствата по картата.

Facebook logo
Бъдете с нас и във