Банкеръ Daily

Новини

Клиентите на Евроинс вече ще могат да плащат и онлайн

От началото на месец октомври, Евроинс предоставя възможност на своите клиенти да заплатят през Интернет вноските по сключени застраховки чрез системите на ePay.bg или eBG.bg, съобщиха от дружеството. Това са двете най-популярни платформи за електронни услуги и разплащания в България, които предоставят надеждна среда, в която данните на клиентите са максимално защитени. За извършване на онлайн плащане чрез сайта на Евроинс е необходимо клиентите да имат валидна регистрация в ePay.bg или eBG.bg, която също се прави онлайн и отнема няколко минути. Разбира се, клиентите, които вече използват съответната система за разплащане, нямат нужда от нова регистрация.
Основна линия в маркетинговата политика на Евроинс е да предлага на своите клиенти иновативни услуги и продукти, като се стреми да ги прави все по-достъпни до широк кръг от клиенти. В тази връзка от юли 2010 г., компанията предлага ко-брандирана международна кредитна карта iCARD EUROINS MASTERCARD, в партньорство с издателя на картата Интеркарт Файнанс АД.
Застрахователно дружество Евроинс АД e една от първите застрахователни компании в България получила лиценз за общо застраховане по новия закон за застраховането от 1998 г. - Разрешение за извършване на застрахователна дейност №8 от 15 юни 1998 г., издадено от Националния съвет по застраховане при Министерски съвет. Търговският модел на компанията е насочен към предлагането на пакетни застрахователни продукти, покриващи широк спектър от рискове и осигуряващи комплексно застрахователно обслужване на клиентите.
Портфейлът на Евроинс обхваща над 40 броя застрахователни продукти, които покриват 18 вида застраховки от общо 18 разрешени на общозастрахователните дружества.

Facebook logo
Бъдете с нас и във