Банкеръ Daily

Новини

Жилищният пазар у нас се съживява

Пазарът на жилищни имоти се съживява. Това наблюдават от Winslow Group. С подновяването на строителните дейности в края на март тази година, определено се възобнови и интересът към затворения комплекс Уинслоу Гардънс (Winslow Gardens). Има вече и две нови продажби, допълват от там. Райфайзенбанк отпусна финансиране за над 38 млн. лева. Още близо 52 млн. лв. ще бъдат вложени от инвеститорите в проекта. Така стойността на инвестицията до пролетта на 2011 г. ще възлиза на 90 млн. лева.
Изключително сме доволни, че благодарение на усилията на всички участници, строителните дейности в Winslow Gardens бяха подновени. В името на успешното осъществяване на този проект трябваше да намерим пресечната точка на интересите на всички участващи страни, а във време на международна икономическа и финансова криза това не беше лесно. До края на лятото на 2011 г. ще предадем апартаментите на първите клиенти, споделя Яник Мекушин, изпълнителен директор на Winslow Group.
Очакванaта инвестиция в проекта Winslow Gardens в кв. Манастирски ливади ще надхвърли 200 млн. лева. Комплексът получи от Министерство на икономиката и енергетиката Сертификат за първи клас инвестиция.

Facebook logo
Бъдете с нас и във