Банкеръ Daily

Новини

ИЗВЪРШВАТ ВТОРИ ОГЛЕД НА МЯСТОТО, КЪДЕТО БЕ УБИТ БИВШИЯ МИТНИЧАР ИВАЙЛО ИВАНОВ

В момента се извършва втори оглед на мястото на покушението срещу 36-годишният бивш митничар Ивайло Иванов, който беше застрелян снощи в столичния квартал „Дружба” – 1. Ще бъде направена и съдебномедицинска експертиза на тялото.
Сигналът за стрелбата бе получен около 22:45 в Столичната дирекция на полицията. Тялото на Ивайло Иванов е било открито пред блок 182 в квартал „Дружба” близо до джипа му. До тялото е било намерено и дипломатическо куфарче, но засега от полицията не съобщават какво е имало вътре.
По непотвърдена информация името му попада в разработка на полицията за група, занимаваща се с контрбанда в района на Стара Загора. По неофициални данни, които МВР изяснява, се сочи връзка между Ивайло Иванов и убития на 14 юни 2004 година Петър Илиев, известен с прякора Пешо Кучето, пред магазин Била в столичния квартал Лагера. Това е поредното убийство на митнически служител в София. Най-сензационното убийство на митничар беше преди две години на 10 октомври 2005г. Тогава бе убита заместичката на директора на агенция Митници Асен Асенов Шинка Манова

Facebook logo
Бъдете с нас и във