Банкеръ Daily

Новини

Изложението Образование без граници представя средни и висши училища от Европа

На 9 март (сряда) от 11 часа Бери груп - България организира пресконференция по повод Международното изложение Образование без граници (11-13 март). Събитието ще се състои в пресклуб БТА.
Амбициозният международен форум ще представи информация за програмите на едни от най-престижните средни и висши учебни заведения от Великобритания, Холандия, Канада, Кипър, Австрия, Белгия, Швеция, Русия, Германия, Швейцария, Чехия и др. За първи път в страната ни ще дойдат и представители от Япония и Хърватия.
Едни от най-престижните средни и висши училища, които ще бъдат във фокуса на вниманието са: Дипломатическата академия във Виена, Московският държавен технически университет за гражданска авиация, Брюкселският свободен университет и Лиежкият университет (Белгия), Европейският университет Виадрина във Франкфурт, Ривърсайд от Токио, университет Бурос (Швеция), университет Фонтис и INHolland (Нидерландия), университетът в Никозия (Кипър), Ванкувърският университет Капилано (Канада), Пражкият колеж и много други.
Участие в събитието ще вземат: Спас Андреев, Зорница Андреева и доц. Емилия Лазарова от Бери груп - България, проф. Илза Пъжева - Фондация Александър фон Хумболт, и представители на Посолството на Финландия.

Facebook logo
Бъдете с нас и във