Банкеръ Daily

Новини

ИЗЧЕЗНАЛИ СА ПОКАЗАНИЯ НА СВИДЕТЕЛ ПО ДЕЛОТО КУЗОВ

Протокол от разпитите на ключов свидетел, разпитван в хода на досъдебното производство, е изчезнал от папките по делото „Кузов”. Това твърди адвокатът на депутата Владимир Кузов, който е осъден на 3 години за хомосексуални действия с непълнолетни. Състав на Софийски апелативен съд даде ход на делото на закрито заседание.
На заседанието е станало ясно, че целият лист с протоколите от разпита на ключов свидетел по делото липсва. Софийски градски съд не е призовал въпросния свидетел, чието име адвокатът на подсъдимия Николай Беров не пожела да уточни. По думите му мъжът е бил очевидец на всичко, за което прокуратурата обвинява депутата.
На следващото заседание на Апелативния съд магистратите ще призоват ключовия свидетел, с което делото може да приключи още на 21 ноември. Магистратите от Апелативен съд са отказали да разпитат повторно жертвата Николай Кирилов. Кузов отказа да разговаря със журналисти, защото според адвоката му тежко изживява присъдата за хомосексуални действия с непълнолетни и бил в депресия. Информация на Дарик радио

Facebook logo
Бъдете с нас и във