Банкеръ Daily

Новини

Ивайло Калфин ще се срещне с представители на ОССЕ

Кандидатът на БСП за президент Ивайло Калфин ще се срещне с представители на ОССЕ на от 11 часа в централата на партията на ул.bdquo;Позитаноrdquo;20 в София.


От 13.15 часа Калфин ще разговаря с членове на групата във Фейсбук против добива на шистов газ. От 14.30 часа кандидатът за президент ще участва в пресконференция заедно с лидера на БСП Сергей Станишев и с председателя на ПГ на Прогресивния алианс на Социалистите и Демократите в ЕП Мартин Шулц. След това Ивайло Калфин и Мартин Шулц ще посетят Перник, където ще се срещнат с кандидата на БСП за кмет Росица Янакиева в 17.15 часа в клуба на БСП в града.


Същия ден кандидатът на БСП за вицепрезидент Стефан Данаилов ще даде брифинг за медиите от 16 часа в залата на хотел bdquo;Националrdquo; в Сливен. След това Данаилов ще се срещне с офицери от резерва и запаса, а в 17.20 часа ще се разходи по Ларгото в града. От 18.30 часа кандидатът за вицепрезидент ще разговаря с гражданите на Сливен в зала bdquo;Максимаrdquo; на хотел bdquo;Националrdquo;.

Facebook logo
Бъдете с нас и във