Банкеръ Weekly

Новини

Юробанк България е новото име на Юробанк И Еф Джи България

На 11 януари в Търговския регистър са вписани промени в партидата на ТБ Юробанк И Еф Джи България АД - София, съобщиха от дружеството.


Наименованието му вече е Юробанк България АД. Ставрос Йоану е вписан за член на Надзорния съвет на банката. В надзора са още: Теодорос Каракасис - зам.-председател, Евангелос Кавалос, Христос Адам и Николаос Алипрантис.


Всички промени за кредитната институция са отразени в актуализирания устава на Юробанк България АД.


Пощенска банка, с юридическо име Юробанк България, е водеща универсална банка в България, предлагаща широка гама от банкови услуги: различни видове сметки и депозити, потребителски заеми, ипотечни заеми, специални продукти за финансиране на малки и средни предприятия и предприемачи, корпоративни кредити, взаимни фондове, инвестиции и парично управление, сделки с валута, кредитни и дебитни карти, банкови гаранции и акредитиви, както и търговия с ценни книжа и дейности по търговско финансиране.


Банката има почти 10% пазарен дял, персонал от над 2700 служители и клонова мрежа с близо 200 обекта в цялата страна.


Пощенска банка е член на Юробанк Груп - европейска банкова организация със 73.6 млрд. евро активи (към първото тримесечие на 2012 г.), която предлага универсално банкиране в осем страни. Юробанк е втората по големина банка в Гърция, с водещи позиции в България, Румъния и Сърбия. Тя предлага ексклузивни решения за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства и на банковия пазар в Украйна.

Facebook logo
Бъдете с нас и във