Банкеръ Daily

Новини

Италианският институт за външна търговия организира официално италианско участие на Есенния Пловдивски панаир

Бюрото в София на Италианския институт за външна търговия – ИЧЕ организира официалното италианско участие на Международния технически панаир в Пловдив.
Панаирът, стигнал до 66-тото си издание, се простира на площ от 125.000 кв. м. и ще отвори врати на 27 септември, понеделник, до 2 октомври.
Италия се представя с 14 фирми, една Търговска палата – Пробриксия от гр. Бреша – и една Област – Пулия, която ще участва с Панаира Фиера дел Леванте и три производствени клъстера: строителство, околна среда и възобновяема енергия.
На обща площ от 360 кв. м., официалното участие на Италия ще бъде на обичайното си място в Палата №2.
„Щанд Италия” ще бъде представителен за широка гама производствени сектори, както традиционни, така и високотехнологични и свързани с околната среда, сред които цитираме: аксесоари и резервни части за спортни и състезателни автомобили; шредери за горското стопанство; миксиращи мелници за зоотехника; трансформатори – маслени и с епоксидна смола; аксесоари за врати и портали; оборудване за фризьорски и козметични салони; международен транспорт; мембрани за обратна осмоза и нанофилтрация за пречистване на води; машини и оборудване за рециклиране и оползотворяване на пластмаса; автоматика за врати и портали; почистващи препарати за автомобили и промишлена употреба; камини и печки на дърва и пелети; инженеринг, доставка и строителство на фотоволтаични централи.
Официалното италианско участие предвижда и провеждането на семинар с двустранни срещи в рамките на Програмно споразумение с Област Пулия на тема възобновяема енергия, околна среда и устойчиво строителство, с участието на фирми от Областта с интерес към българския пазар. Италианската търговска камара в България организира, освен това, семинар, на който ще бъдат представени конкретни примери за инвестиции в екологичния сектор, в Италия и в България. Семинарът ще се проведе в Пресклуба на панаира в Палата 8.

Facebook logo
Бъдете с нас и във