Банкеръ Daily

Новини

Ирландското уиски Bushmills спечели всички златни отличия на световния конкурс за алкохолни напитки в Сан Франциско

Ирландското уиски Bushmills спечели всички златни отличия на престижния Световен конкурс за алкохолни напитки Сан Франциско 2010 (SFWSC 2010). На Bushmills бе присъдена титлата Най-добро ирландско уиски и получи общо 6 златни медала за различните си варианти, което го нарежда сред малкото световни брандове, печелили 100% от златните отличия в международни състезания. Това е поредното признание за Bushmills, след като по-рано тази година то беше отличено с три награди на Световните уиски награди в Лондон (2010 WWA).
А в една от своите най-успешни години, за първи път в уиски историята Bushmills организира конкурс, чийто победител ще бъде просветен в тайните на неговото производство. В конкурса може да участва всеки, като достатъчно е да докаже, че има усет към приключенията, страст към живота и е любител на уиски, кандидатствайки до 30-ти юни на www.facebook.com/bushmillls1608.
Наградата е 30-дневно преживяване, в което победителят ще има уникалната възможност да влезе в историята като първият външен за дестилерията човек, който създава собствен Bushmills бленд. А освен покриване на всички разходи по престоя, победителят ще получи и 5 000 паунда джобни пари, както и възможността да се докосне до първокласните сърф плажове, игрища за голф и смайващата местност около Бушмилс, като сподели това приключение със свой Bushmills Brother
Участието в конкурса преминава през няколко етапа, като от сега е сигурно, че българин ще посети поне за 3 дни световноизвестната дестилерия от 25-ти до 27-ми август. Тогава по един представител на всяка страна участничка ще посети т.нар. “Бушкамп“ и там лично мастър дестилерът Колъм Игън, заедно с екип от експерти ще определи глобалния победител.

Facebook logo
Бъдете с нас и във