Банкеръ Daily

Новини

Интернешънъл Асет Банк с 2 нови депозитни продукта

Интернешънъл Асет Банк АД допълва продуктовото си портфолио, като пуска от днес в продажба 2 нови депозитни продукта - „Асет Изкушение 3“ и „Асет Инвест“.
Асет Изкушение 3“ е депозит за физически лица, лихвените проценти по който нарастват за максимум 12 последователни 3-месечни периода, като лихвата се изплаща на всеки 3 месеца. Клиентите могат да довнасят неограничени по размер суми в рамките на първите 3 периода от откриване. Продуктът предлага и възможност за еднократно теглене, в рамките на всеки 3-месечен период, на суми до 30% от първоначалното салдо на депозита, което го прави особено подходящ както за по-дългосрочно спестяване, така и за достъп до средства в случай на необходимост, без това да води до загуба на доходност.
Депозит „Асет Инвест“ е създаден съвместно с Управляващо дружество „Карол Капитал Мениджмънт“ ЕАД. Продуктът е предназначен и за физически, и за юридически лица. Дължимата лихва се изплаща авансово и се превежда по открита за целта разплащателна сметка, като задължително се оформя поръчка за покупка на дялове от Договорен фонд „Адванс Източна Европа“.
Интернешънъл Асет Банк АД ще продължава традицията постоянно да създава конкурентноспособни и иновативни продукти, затвърждавайки по този начин още веднъж репутацията си на коректен и стабилен финансов партньор в условията на икономическа криза. За повече информация всички клиенти могат да посетят клоновата мрежа на банката или да се обадят на националния телефон 0800 12 422 (безплатно от цялата страна за абонати на фиксираната мрежа на Виваком) или на www.iabank.bg.

Facebook logo
Бъдете с нас и във