Банкеръ Daily

Новини

ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ НА ЕЛАНА ТРЕЙДИНГ ВЪВ ВРЪЗКА С ВЪВЕЖДАНЕТО НА XETRA

Във връзка с променените условия и механизми на борсова търговия, които предстоят от 16 юни тази година при въвеждането от БФБ-София на новата система XETRA, ЕЛАНА Трейдинг започна информационна кампания, за да помогне на своите клиенти бързо да разберат новостите и лесно да се адаптират в новата система. Това съобщиха от инвестиционния посредник.
Експертите на дружеството са систематизирали и обобщили в достъпен вид информацията за предстоящите нововъведения в специална интернет страница Новото с XETRA: Кратко и ясно от ЕЛАНА Трейдинг.
Едно от смущаващите затруднения за борсовите играчи и клиенти при въвеждането на XETRA е свързано с промяната на всички борсови кодове. Затова за улеснение ЕЛАНА Трейдинг предлага на интернет страницата си конвертираща програма, в която е достатъчно да се въведе името на компания или стар код, за да се види новият код.
Заедно с това експертите на ЕЛАНА Трейдинг са подготвили също отговори на въпроси, вече зададени от клиенти, за да се постараят да подготвят клиентите си по най-лесен начин. От началото на юни 2008 г. всеки посетител на интернет страницата ще има възможност да зададе въпросите си относно промените, свързани с въвеждането на XETRA, и да получи своевременно публикуван отговор от експертите на ЕЛАНА Трейдинг.
От началото на юни 2008 г. във всички 11 инвестиционни центрове ЕЛАНА в 9 града в страната ще се разпространява безплатно и кратък пътеводител Новото с XETRA: Кратко и ясно от ЕЛАНА Трейдинг.
ЕЛАНА Трейдинг е водеща компания в търговията на финансовите пазари и инвестиционното банкиране в България. Компанията традиционно поддържа позиция сред топ 3 посредниците на пазара. Пазарните анализи, изготвени от брокерите на инвестиционния посредник се публикуват от водещите компании за финансова информация в света Reuters и Thomson Financial (Thomson Reuters), както и Bloomberg. ЕЛАНА Трейдинг е ексклузивен партньор за България на американската инвестиционна компания Auerbach GraysonCo.
ЕЛАНА Трейдинг е част от ЕЛАНА Финансов Холдинг - една от най-големите български финансови небанкови институции с над 16-годишен опит в развитието на новаторски продукти и услуги на местния финансов пазар. Тя представлява семейство от водещи компании в областта на управлението на активи (ЕЛАНА Фонд Мениджмънт), търговията на финансови пазари и инвестиционно банкиране (ЕЛАНА Трейдинг), инвестиции в земеделски земи и пропърти мениджмънт (ЕЛАНА Пропърти Мениджмънт), бизнес консултиране и корпоративни финанси (ЕЛАНА Инвестмънт).

Facebook logo
Бъдете с нас и във