Банкеръ Daily

Новини

Идеал Стандарт-Видима назначи 100 нови работника в завода за керамика в периода май-юли

Севлиевската фирма Идеал Стандарт-Видима АД, лидер в производството на санитарна арматура и санитарна керамика, ще постигне 18% увеличаване на производствения обем и 10% увеличаване на производителността в завода за санитарна керамика до края на настоящата година, съобщават от дружеството. За постигане на набелязаните резултати, компанията е назначила в периода май-юли 100 нови работника и поетапно през цялата година въвежда технологични обновления в завода.
Увеличаването на производствения обем и производителността в завода за санитарна керамика на Идеал Стандарт-Видима е свързано с въвеждането на нови технологии, които организират производството в по-ефективен работен процес и намаляват физическото натоварване за работниците. Промените се въвеждат в процесите на отливане и глазиране на керамичните продукти.
Въвеждането на технологични обновления продължава през цялата 2011 г., съобщават още от компанията.
До края на годината е планирано да бъде въведена и нова, съвременна роботизирана технология за глазиране, която е естествено продължение на започналото през 2010 г. увеличаване на производителноста, качеството и количеството на механизирано произвежданите изделия в компанията, след миналогодишния проект за отливане под високо налягане.

Facebook logo
Бъдете с нас и във