Банкеръ Daily

Новини

Идеал Стандарт Интеренешънъл с престижната награда Design Plus на международното изложение ISH 2011

Идеал Стандарт Интернешънъл, водещият доставчик на цялостни решения за баня, е получил престижната награда Design Plus на изложението ISH 2011 във Франкфурт (Германия), съобщиха от компанията. Платформата e-Vision е отличена заради високотехнологичните нововъведения, които предоставят на потребителите уникална дигитална контролна система за баня.
Конкурсът Design Plus е част от международното изложение ISH и се провежда под егидата на Германският съвет по дизайн и Асоциацията на германските индустриално-търговски камари. Наградите Design Plus отличават иновативни продукти с модерен дизайн, полза за обществото, технически и екологични качества, както и цялостна концепция.
Е-Vision е платформа, която въвежда дигиталния интелект в банята, разработена под луксозната марка на Идеал Стандарт Интеренешънъл - Jado. Тя предлага на потребителите по-голяма функционалност, модерен дизайн и икономии, като в същото време предоставя съвършено нови нива на удобство и лекота на ползване. Според създателите и от прочутата дизайнерска къща Artefakt, платформата e-Vision въвежда напълно нови стандарти в пестенето на енергия и удобство за потребителите. За Идеал Стандарт Интернешънъл, e-Vision наистина представя следващото поколение в решенията за баня и напълно съответства с нашето виждане за въвеждане на дигиталната ера в банята, създавайки жизнено пространство за удоволствие и отмора, казва Дейвид Хамил, президент на Идеал Стандарт Интеренешънъл, който е открил щанда на компанията на ISH 2011 .
Под мотото Вдъхновени от реалния живот са представени новите решения на водещата марка на Идеал Стандарт Интеренешънъл - Ideal Standard. Съчетавайки вижданията на потребителите, интелигентността на дизайнерите и технологичната експертиза, те напълно съответстват на духа на марката Ideal Standard, който отразява дълбокото разбиране на личността и интимната роля, която има банята в живота на хората.
Сред новите предложения на компанията са технологията EdenWave - първата в света технология с вибриращи водни вълни за домашни wellness системи; Ceramix Blue - с иновативна водо- и енергоспестяваща технология, която вдига летвата на еко-предизвикателството; ново портфолио от душ-решения, насочени към различни потребителски нужди; мебели и аксесоари за баня.
ISH е най-престижното международно търговско изложение в сектора на баните. Фокусът на изложението е върху иновативни технологии, разработени с грижа за икономия на енергия и вода, както и за опазването на околната среда. Форумът показва не само технологичната изобретателност, но и продукти, които могат да бъдат полезни от гледна точка на устойчивост и разбиране от страна на потребителите за техното влияние върху околната среда.
Търговското изложение ISH се провежда на всеки две години и през 2011 г. продължава от 15 до 19 март.
Идеал Стандарт Интернешънъл, ситуирана в Брюксел (Белгия), е частна, независима компания с дейности в Европа, Близкия Изток, Африка, както и в Латинска Америка. Изцяло ориентирана към решенията за бани, компанията осигурява обзавеждане за баня, санитарна керамика, смесители и душове за жилищни, търговски и административни сгради. Компанията има над 11 хил. служители и работи в над 20 страни.
България е със стратегическа роля за развитието на мултинационалната компания Идеал Стандарт Интернешънъл в регион Източна Европа. От началото на 2011 г., след процес на сливане, в Севлиево оперира обединената компания Идеал Стандарт - Видима АД - лидер в производството на санитарна арматура и санитарна керамика. Компанията управлява и дейностите по дистрибуция на продукти в Източна и Западна Европа, както и търговската дейност на Идеал Стандарт Интеренешънъл в регион Източна Европа.

Facebook logo
Бъдете с нас и във