Банкеръ Daily

Новини

Ясен Петров: Победа срещу Гент ще ни даде по-различно самочувствие

Ясен Петров: „Победа срещу Гент ще ни даде по-различно самочувствие.. Това заяви старши треньорът на Левски Ясен Петров днес на брифинг преди двубоя от груповата фаза на Лига Европа срещу белгийския тим.
„Подготвени сме за това, което ни се случи вчера на тренировката. Това е шанс за човека, който ще попадне на тази позиция да свърши своята работа и да помогне на отбора. Всичко е възможно в нашия отбор, заяви Петров обяснявайки, че халфът Владимир Гаджев получи разтежение на прасеца по време на вчерашната тренировка и няма да вземе участие в утрешния мач.
„Гент са един доста добре тактически организиран отбор с интересни изпълнители и неслучайно са стигнали този етап от турнира. На пето място са в първенството, последният двубой завършиха 2:2, имахме човек на този мач. Наясно сме по какъв начин ще бъде организиран отбора на Гент. По-различен отбор са от предишните ни съперници. Няма два еднакви отбора, всеки има силни и слаби страни. Важно е как ще неутрализираме техните силни страни и оттам нататък ще търсим ходове пред вратата на противника. Ще запазя за себе си силните им страни. Нищо не ме притеснява. Съвсем нормално е белгийците да обърнат внимание на Дембеле, който бележи в почти всеки мач, каза още Петров.
„Неднократно сме заявявали, че сме много здраво стъпили на земята и сме наясно, че нашият отбор ще изглежда по много по-различен начин след време. В момента градим един отбор в движение, наясно сме, че някъде може да направим грешки. Радостното е, че до този момент като игра показахме хубави неща, радваме хората. Съжалявам, че някои от хората, които са много важни за нашия състав не са в състояние да играят, уточни още специалистът.
„Слаби отбори няма. Левски във всеки един мач излиза за победа, така че в утрешния двубой нашият отбор ще се стреми към победата от първата до последната минута. Много е важно да спечелим утре, една победа дава различно самочувствие, ние ще търсим победата. Имаме някакво лице, което ще се стремим да го запазваме. Убеден съм че ще дадем всичко от себе си за да зарадваме хората които ни подкрепят, каза още Петров.

Facebook logo
Бъдете с нас и във