Банкеръ Daily

Новини

ЯНЕ ЯНЕВ ЩЕ ПРИЕМА ПО УЛЕСНЕНА ПРОЦЕДУРА ЧЛЕНОВЕ НА СДС

От 7 май „Ред, законност, справедливост” (РЗС) създава улеснена процедура за прием само на редови членове от СДС - това се казва в декларация на партия Ред, законност, справедливост.
„Десните идеи в България не са минало и не могат да загинат. Те са витални и набират обществена подкрепа и проявление с консервативния политически проект за България. Негов фундамент ще стане преучредяването на държавата чрез свикване на Велико Народно Събрание и приемане на нова конституция. Бъдещото дясно управление ще бъде силно и мотивиращо само ако си постави и реализира тази цел. Затова партия „Ред, законност и справедливост” се ангажира да обедини този национален ресурс в една обща кауза”, се казва в декларацията на РЗС.
РЗС е не просто учредител на новия десен съюз на консерваторите и реформистите в Европа, а на новото дясно начало в България, което не носи родилните петна на комунистическия произход. По тази причина РЗС има енергията и решителността да не прави компромиси, да не изпада в скрити зависимости, а да търси отговорност за извършените безобразия от досега управлявалите държавата, да отстоява докрай уважението към закона, спазването на реда и гарантирането на сигурността на хората, което е тяхна привилегия и право като европейски граждани.
Агентите на БСП, ДПС и ДС ликвидираха СДС, заключиха от РЗС.

Facebook logo
Бъдете с нас и във