Банкеръ Daily

Новини

Яне Янев: Да сте чули ние да подкрепяме Плевелиев, да веем знамена, да сме трубадури на ГЕРБ?

Вие да сте чули ние да подкрепяме Плевелиев, да веем знамена, да сме трубадури на ГЕРБ? Това попита в сутрешния блок на БТВ лидерът на РЗС Яне Янев, след като вечра стана ясно, че след първия тур на изборите партията вече подкрепя кандидата за президент на ГЕРБ. Не интерпретирайте информацията, както ви изнася. Българският народ не пожела да уволни Бойко Борисов, каза още той.


Ние като опозиционна партия на ГЕРБ отидохме, а това е нормално, при премиера да го питаме какво се случва с доходите на хората и финансовото състояние на страната. Изборите са избори, но когато става дума за държавност, ние сме готови на компромис и компромисът не е с ГЕРБ, а за да няма дестабилизация в страната. Само преди две години хората от РЗС скандираха Спри доганизациятаrdquo;. Не може сега, след като видяхме как Доган се разпорежда като някакъв онбашия с хората, да оставим Първанов да управлява 15 години чрез своето протеже Калфин, заяви Янев.


Според РЗС ГЕРБ е равно на 99,9% Бойко Борисов, а 0,01% е Цветан Цветанов и останалите. Моя милост разкри двамата депутати на ГЕРБ в зала Универсиадаrdquo;. После стана ясно, че има протоколи под индиго, предварително подготвени и с променени данни, каза лидерът на РЗС.


Той съобщи, че има нови данни, свързани с Андрей Иванов и поясни, че те са свързани с придобиване на нови имоти и нови яхти. Янев уточни, че тези данни са подадени в необходимите органи.


Ще запазим същата политика на разкрития, ще продължим критикуваме. Аз пред Борисов изразих своите негативно отношение към Плевнелиев. Аз се познавам само с Маргарита Попова, призна Янев. Лично аз по никакъв повод няма да гласувам за протежето на Гоце, по никакъв начин България не трябва да позволи Доган да държи президентската институция в ръцете си, каза още лидерът на РЗС.

Facebook logo
Бъдете с нас и във