Банкеръ Daily

Новини

Hyundai започна доставките на превозни средства за Мондиал 2010

Корейският автомобилостроител Hyundai започна доставката на стотиците превозни средства, които ще транспортират участниците, гостите, официалните лица и журналистите по време на започващото след по-малко от месец в ЮАР световно първенство по футбол.
Сред първите доставки са и автобусите, които ще превозват 32-те национални селекции, класирали се за финалната фаза на едно от най-големите спортни събития на планетата. Това са луксозните Hyundai Universe Express Noble, върху които са изписани лозунгите, избрани от привържениците на отборите-участници в рамките на инициатината на Hyundai „Бъди там с Hyundai”.
Освен автобусите Hyundai осигурява над 600 леки автомобила за транспортните нужди по време на първенството на планетата от 11 юни до 11 юли тази година в ЮАР.
Hyundai Motor Company е един от шестте официални партньора на ФИФА за организирането на Световното първенство през 2010 година в ЮАР. Сътрудничество между корейския автомобилостроител и световната футболна централа датира от 1999-та година и според последния дългосрочен договор ще продължи поне до 2014-та. За Мондиал 2010, който ще се проведе от 11 юни до 11 юли в ЮАР Hyundai Motor Company за пореден път ще изиграе основна роля за безпроблемното преминаване на състезанието, предоставяйки широка гама от своите високотехнологични и изключително комфортни превозни средства.

Facebook logo
Бъдете с нас и във