Банкеръ Daily

Новини

Христо Йовов: Мога да заместя Гаджев, все пак аз играя на същата позиция

„Мога да заместя Гаджев, все пак аз играя на същата позиция. Това заяви един от лидерите на Левски, халфът Христо Йовов на брифинг преди мача с Гент.
Треньорът е до мен, той има някаква идея за състава, утре ще се види всичко на терена. Физическото ми състояние не е на нивото, на което трябва да бъде. Със сигурност не съм подготвен, особено предвид това, че много почивах досега, каза Йовов.
„Преди мачовете със шведските отбори, също имаше някаква прокоба, а в последните месеци отстранихме два такива. Нямаме притеснение от Гент. Ще подходим с уважение към този тим. Ако искаме да се мерим с тимовете в Европа, това е първата крачка, добави полузащитникът на „сините.
„Ако постигнем добър резултат, можем да започнем да мечтаем за нещо по-голямо. Колкото се може по-нагоре да отидем, толкова по-добре, за всички - за нас като футболистите, и за цяла България. Не трябва да подценяваме отборите на Спортинг и Лил. Задачата ни никак не е лесна, сподели още Йовов.
„Със сигурност е предимство и плюс, че сме домакини в първия мач. Има еуфария, стадиона ще е пълен и с подкрепата на публиката, ще ни е много по-лесно, каза още Йовов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във