Банкеръ Daily

Новини

Христо Бисеров: Време да отречем това управление

Време да отречем това управление, и ако това не стане на този вот, заслугата ще е на купените с държавната субсидия независими депутати и на дълбинно верните приятели от Атака. Това заяви депутатът от ДПС и заместник-председател на движението Христо Бисеров по време на дебатите по вота на недоверие към правителството на ГЕРБ. Ако това не стане днес, то ще стане наесен, когато народът ще посочи на поредния политически мит вратата, през която да си ходи заедно със своето вице, каза още Бисеров.
Кабинетът Борисов бе избран с квалифицирано мнозинство от 162 гласа, а днес - две години по-късно, разчита на платено мнозинство с държавна субсидия към едни и с толериране на антиевропейско поведение на други, посочи Бисеров.
Избирателите на ДПС знаят, че две години страната се управлява от ГЕРБ и Атака, те виждат, че властта има две лица - едното на Гражданите за европейско развитие на България, а другото на антиевропейската партия Атака, те знаят, че тази власт има две ръце - едната, която пали огъня, и другата - пожарникарската, която ужким го гаси, заяви още Бисеров

Facebook logo
Бъдете с нас и във