Банкеръ Daily

Новини

ГЪВКАВИТЕ РЕШЕНИЯ СА КЛЮЧОВИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ В КРИЗА

Докато продължава борбата с нестабилната икономика, компаниите могат да намерят адекватни решения за минимизиране на разходите си и да поддържат бизнеса си в добро състояние, уверяват от Регус Груп - най-голямата компания в света, която предлага напълно обзаведени офиси под наем.
Нестабилността е единствената константа, в която можем да сме сигурни по време на тази финансова криза, казва изпълнителният директор на Регус Груп Марк Диксън. За да се справим с трудната ситуация, начинът е да бъдем възможно най-гъвкави във всички аспекти на бизнеса. Традиционният модел на работно място натоварва една компания с ненужни постоянни разходи и риск. Преминаването към стратегия за гъвкаво работно място намалява разходите за офис до 60%, улеснява проучването на нови пазари и позволява на бизнеса да съобрази работното си пространство с изискванията на самата работа.
Когато възможностите на настоящия пазар се изчерпват, изследвайте нови територии.
Ако бизнеса на основни пазари запада, компаниите трябва да се впуснат в търсенето на нови възможности за развитие и на други места, като генерират печалба в резултат на увеличения брой пазари и нови клиенти, казва Диксън. Нашите клиенти проучват пазарите както в близост до съответната им държава, така и в цял свят. Като резултат ние развиваме мрежата си в отговор на тяхното търсене на изгодни, готови работни места, предоставяни при гъвкави условия.
Bluefish Pharmaceutical AB, бързо развиваща се шведска компания, използва офисите на Регус, за да изследва нови бизнес възможности. За определена сума на месец виртуалните офиси ни позволяват да проучваме и работим на още пазари в Европа като Франция, Испания, Унгария, Полша, Португалия, Румъния и Ирландия, освен на пазара, на който вече оперираме в Австрия, коментира Олоф Норд, финансов директор на Bluefish Pharmaceutical. Благодарение на решенията на Регус ние се развиваме на няколко нови пазара без да губим време в търсене на места за офиси и без да поемаме инвестиционни рискове. При това, те ни предлагат адреси на стратегически места.
Моделът на Регус позволява на компаниите да започнат дейността си икономически ефективно и да се развиват бързо. Необходимото обородудване като телефон и Интернет е налице, както и административния персонал. Освен това, те могат да се възползват от гъвкави условия на Регус, които им позволяват първо да тестват пазара и после да дефинират нуждите си за определеното офисно пространство, което е необходимо за целите на техния бизнес.
Съобразете нуждата от работно място с бизнес целите си
Кат Демтрядес е молекулярен биолог, която ръководи четири компании в Лондон с дъщерни компании в Кипър, за да въведе откритието си - нов метод за изследване на различни проявления на човешкото поведение и начин на живот чрез ДНК. Тя е абонат на програмата Regus Businessworld от февруари 2009 г., за да работи по старта на нова компания в Женева, Швейцария.
Когато не се налага да си постоянно в офиса, какъвто е случаят при мен, Businessworld е идеалното решение, което ми дава възможност за достъп до офис на най-добрите локации. Позволява ми да работя с максимална ефективност, защото ми осигурява достъп до професионална среда, в която е приятно да работя и да посрещам клиенти. Businessworld осигурява глобален достъп и е идеален за стартирането на нов бизнес. При всичките ми пътувания и използването на фирми със същата концепция в различни места по света, намирам решенията на Регус за най-привлекателни, удобни, професионални, гъвкави, сигурни и най-вече финансово достъпни, добавя тя. Благодарение на картата Businessworld Platinum Кат Деметрядес се радва на достъп при необходимост до частни офиси, зали за срещи и бизнес салони в хиляда локации в цял свят.
Съвременните бизнесмени имат необходимостта от работно място, което да е гъвкаво и динамично, както и самият им бизнес. Като модернизират работната си стратегия, компаниите могат да намалят цялостно разходите си за работно място и да бъдат още по-успешни, добави Диксън.
За Регус Груп
Регус Груп е водещ световен доставчик на новаторски решения за работното място, чиито продукти и услуги обхващат от напълно оборудвани офиси до професионални конферентни зали, бизнес клубове и най-голямата мрежа от студиа за видеоконференции. Регус Груп предоставя нов начин на работа, без значение дали от дома, в движение или от офиса.
В България, сградата на Регус Груп е на четири етажа и заема над 1650 кв. метра. Предлаганите офиси са от най-високия клас А. Центърът е оборудван, обзаведен и разполага с екип за административни услуги. Той предлага 155 работни станции и 4 конферентни зали. Клиентите могат да се възползват от богато портфолио услуги, сред които високоскоростен интернет, видеоконферентна връзка, бизнес зали, цифрови телефонни услуги, както и административен персонал.
В световен мащаб клиенти като Google, GlaxoSMithKline и Nokia се присъединяват към хиляди растящи малки и средни компании, които печелят от прехвърлянето на дейностите по осигуряване на офиси и работни места на Регус Груп като така могат да се съсредоточат върху основния си бизнес.
Над 400 хил. клиенти на ден използват услугите на Групата, разположени в целия свят - 1000 центъра в 450 града и 75 страни, които позволяват на хората и компаниите да работят където, както и когато желаят.

Facebook logo
Бъдете с нас и във